Betaalwijzen

Betaalmethoden

Bij het winkelen in onze online winkel kunt u kiezen tussen verschillende betaalmethoden - afhankelijk van de grootte van uw bestelling en uw persoonlijke voorkeuren. Het volgende overzicht geeft u een algemeen idee en moet uw beslissing vergemakkelijken.
Welke betaalmethode is het veiligst?
Een betrouwbare veiligheidsnorm is onze hoogste prioriteit. Alle door ons aangeboden betaalmethoden worden daarom als volledig veilig beschouwd en hebben zich in de loop der jaren bewezen als beproefde betaalmethoden in de online handel.
Kan ik de gekozen betalingsmethode nog wijzigen?
Om technische redenen is het helaas niet mogelijk om de betalingswijze op een later tijdstip te wijzigen. Indien u met PayPal wenst te betalen in plaats van vooraf, gelieve dan de bestaande bestelling te annuleren en uw bestelling opnieuw te plaatsen in onze online winkel met de juiste betalingsmethode.

De klassieker: eenvoudig en gratis. U maakt het bedrag vooraf over op een bankrekening van onze servicepartner Mollie B.V. De overboekingen worden doorgaans na 1-2 werkdagen ontvangen. Zodra wij uw betaling hebben ontvangen, sturen wij u een bevestiging per e-mail. Wij sturen u ook een verzendbevestiging per e-mail nadat wij uw bestelling hebben verzonden.
 • Nadat u het bestelproces hebt voltooid, ontvangt u alle nodige bankgegevens voor de transactie. Uw bestelling wordt pas verzonden als de betaling is ontvangen.
 • Zorg ervoor dat u de juiste reden van betaling vermeldt bij uw overschrijving, anders kan uw betaling niet worden toegewezen en zal deze worden geretourneerd.
 • Betaling per bank geschiedt op een rekening van Mollie B.V. (Stichting Mollie Payments).

Met PayPal kunt u snel en veilig betalen. Door uw bank- en creditcardgegevens bij PayPal achter te laten, hoeft u ze niet bij elke aankoop opnieuw in te voeren. Gebruik uw bestaande PayPal-rekening en betaal gemakkelijk uw bestelling bij ons.
PayPal Express
Met PayPal Express kunt u het bestelproces nog korter maken. Een knop in de winkelwagen brengt u rechtstreeks naar uw PayPal-rekening, zodat u zich niet bij ons hoeft te registreren. Bestelinformatie zoals creditcard- en adresgegevens worden rechtstreeks door PayPal overgebracht en hoeven niet opnieuw te worden ingevoerd.
 • Na het verzenden van uw bestelling wordt u doorgestuurd naar PayPal. Daar kunt u de reservering maken door op de knop "Betaling" te klikken.
 • Om via PayPal te kunnen betalen, hebt u een PayPal-rekening nodig.
 • U kunt gratis een eigen PayPal-rekening openen op paypal.com.
 • De bestelling wordt verzonden zodra wij uw betaling hebben ontvangen en alle artikelen beschikbaar zijn.
 • Een ander afleveradres kan alleen worden ingevoerd voor het afronden van het bestelproces, daarna is een wijziging niet meer mogelijk.
 • De maximale orderwaarde is € 5.000 incl. verzendkosten.
 • Bij betaling via PayPal is het niet meer mogelijk om het afleveradres te wijzigen nadat de bestelling is ontvangen.
 • Of u in termijnen kunt betalen, vindt u nadat u de bestelling hebt verzonden in de bestel-/betaalinformatie op de PayPal-pagina.
Overigens, betalen met PayPal is altijd gratis voor u - wij nemen de kosten voor onze rekening.

Bij betaling met Sofortüberweisung (SOFORT by Klarna) kunt u uw bestelling eenvoudig, veilig en snel overmaken met uw online bankrekening. Zodra u uw bestelling hebt verzonden, wordt de betaalpagina van Sofortüberweisung geladen. Deze betaalmethode biedt u TÜV-goedgekeurde gegevensbescherming en is zeer gemakkelijk te gebruiken: U logt in met uw online bankgegevens en voert de overschrijving uit, die u via TAN autoriseert. De bestelde artikelen worden dan direct verzendklaar gemaakt (indien reeds in voorraad) en niet pas wanneer wij uw betaling hebben ontvangen. In geval van terugzending wordt het desbetreffende bedrag teruggestort op uw rekening.
 • De bestelling zal worden verzonden zodra wij de goedkeuring van Klarna hebben ontvangen Bank AB en op voorwaarde dat alle items beschikbaar zijn. alle items zijn beschikbaar.

De betalingsmethode "Achteraf betalen - Klarna" wordt afgehandeld door onze externe betalingsdienstaanbieder Klarna. Nadat u Klarna kopen op rekening als betaalmethode heeft gekozen en akkoord bent gegaan met een kredietcontrole, controleert Klarna op de achtergrond of het mogelijk is om op rekening te kopen.
Na een succesvolle controle kunt u de aankoop afronden met de gewenste betaalmethode "Klarna factuur". Bij aankoop op rekening bij Klarna ontvangt u eerst de goederen en heeft u daarna 14 dagen de tijd om Klarna te betalen. Zodra uw bestelling is verzonden, ontvangt u van ons per e-mail een verzendbevestiging met uw factuur en tevens uw betalingsgegevens van Klarna.
Als iets niet past of u het niet mooi vindt, kunt u het zoals gewoonlijk terugsturen. Je betaalt alleen voor wat je houdt. Gelieve het factuurbedrag uitsluitend over te maken op de door Klarna verstrekte bankgegevens.
De volledige voorwaarden voor aankoop op rekening en de klantenservice van Klarna voor vragen over uw betaling vindt u op www.klarna.com.
Let op
 • Het afleveradres voor een aankoop via Klarna moet hetzelfde zijn als het factuuradres en kan niet verschillend zijn.
 • De kredietcontrole door Klarna is geautomatiseerd en wij hebben geen invloed op het resultaat. Als het resultaat negatief is, neem dan rechtstreeks contact op met de klantenservice van Klarna AB.
 • Het maximumbedrag van een eventuele betaling op rekening hangt af van verschillende factoren (bv. uw kredietwaardigheid, openstaande facturen, enz.).

Hoe werkt later betalen in 3?
Wanneer u later in 3 betaalt, kunt u de kosten van uw aankoop spreiden over 3 gelijke betalingen. De betaling voor elke termijn wordt automatisch afgeschreven van de debet- of kredietkaart die u bij het afrekenen hebt ingevoerd. Uw eerste termijn wordt geïncasseerd wanneer uw bestelling door UKF wordt bevestigd en de termijnen 2 en 3 worden respectievelijk 30 en 60 dagen later gepland.
Kom ik in aanmerking om later te betalen over 3 dagen?
Om Pay later in 3 te gebruiken, moet u ten minste 18 jaar oud zijn. Hoewel deze optie wijdverbreid is, hangt later betalen in 3 af van uw financiële omstandigheden. Als u later in 3 kiest voor Betalen, heeft onze beoordeling geen invloed op uw kredietwaardigheid.
Hoe kan ik mijn kansen vergroten om later in 3 te worden aangenomen voor Pay?
Klarna is uniek in het aanbieden van Betaal later in 3 op basis van een aantal factoren, waaronder de waarde van de bestelling, eerdere bestelgeschiedenis en artikelbeschikbaarheid. Als u 18 jaar of ouder bent, kunt u uw kansen om later in 3 betaald te worden vergroten door ervoor te zorgen dat u uw volledige naam en juiste adresgegevens vermeldt en levert aan uw geregistreerde factuuradres. Alle bestellingen worden individueel beoordeeld. Het feit dat u eerder bent geaccepteerd voor een Klarna betaalmethode betekent niet dat deze voor elke bestelling zal worden aangeboden, en omdat deze is geweigerd betekent dit niet dat deze voor alle toekomstige bestellingen zal worden geweigerd.
Wat moet ik opgeven bij een aankoop?
Als u later in 3 minuten een aankoop wilt doen met Betalen bij Klarna, moet u uw mobiele nummer, e-mailadres, huidige factuuradres en een bankpas of creditcard opgeven. Het mobiele nummer is nodig als we u moeten bereiken. Alle mededelingen worden naar uw e-mailadres gestuurd. Het is zeer belangrijk dat u ons de juiste informatie verstrekt, anders zult u uw betalingsplan en eventuele bijgewerkte bestelinformatie niet ontvangen.
Zal er een kredietonderzoek tegen mij gedaan worden?
Klarna kan zogenaamde niet-geregistreerde onderzoeken (of zachte kredietonderzoeken) uitvoeren, die geen invloed hebben op uw kredietscore en alleen zichtbaar zijn voor u en Klarna, maar niet voor andere kredietverstrekkers. Klarna noch UKF zullen kredietonderzoeken naar u doen die uw kredietscore kunnen beïnvloeden.

Handig en bewezen: Betaling door debitering van uw kredietkaart (VISA, MasterCard of American Express). U voert uw creditcardnummer, geldigheids- en verificatienummer in, en wij verzenden de gegevens met behulp van veilige encryptie. Daarna wordt u doorgestuurd naar de 3D-Secure veiligheidscontrole van uw bank. Enkele seconden later kan uw bestelling al verwerkt zijn. Het bedrag wordt pas afgeschreven op het moment dat de goederen zijn verzonden.

Met Apple Pay winkelt u bijzonder snel en gemakkelijk in onze webwinkel, want u betaalt met uw iPhone, iPad of iMac - de apparaten die u altijd bij u hebt.

Dankzij Apple Pay hoeft u geen formulieren in te vullen of een klantenaccount aan te maken als u online winkelt met uw Apple-toestel. Nadat u uw accountgegevens eenmaal hebt ingevoerd via de Wallet-app, selecteert u Apple Pay gewoon als betaalmethode in het afrekenproces. Je kunt Apple Pay koppelen aan zowel een creditcard als een girokaart - bijvoorbeeld je Sparkassen-girokaart. Bevestig de betaling vervolgens moeiteloos en veilig via Face ID of Touch ID.

Op uw MacBook Pro bevestigt u uw aankoop met Touch ID op de Touch Bar. Als je een MacBook of een Mac zonder Touch Bar gebruikt, neemt de iPhone of Apple Watch de ID-procedure over. Let op: alle apparaten maken gebruik van dezelfde iCloud-accounts en u moet eerst de betaling op uw MacBook of Mac inschakelen in uw Apple Wallet-app.

iDEAL is een online betaalmethode die in 2005 is geïntroduceerd en alleen in Nederland beschikbaar is. Dankzij de automatische verzending van de benodigde gegevens door de webwinkel in het overschrijvingsformulier, is iDEAL-betaling bijzonder tijdbesparend. Inmiddels betaalt meer dan 60 procent van de Nederlandse e-commerce klanten hun online aankopen met iDEAL. Daarmee is iDEAL het meest gebruikte betaalmiddel in Nederland.

Bij iDEAL staat de veiligheid van de verzamelde gegevens en gedane betalingen centraal. Dankzij regelmatige veiligheidscontroles, veilige gegevensopslag en uitgebreide screening van medewerkers biedt Mollie u de hoogst mogelijke veiligheid voor inkomende betalingen en uitgaande terugbetalingen. Kies iDEAL via Mollie als betaalmethode en profiteer van o.a. de volgende extra veiligheidsmaatregelen:
 • Als Nederlands bedrijf is onze financiële dienstverlening financiële dienstverlener Mollie voldoet aan alle Europese Bankentoezicht op de veiligheid van bankbetalingen. Mollie is voortdurend gecontroleerd door de Nederlandse centrale bank DNB. houdt toezicht.
 • Mollie heeft een drielaags verdedigingssysteem. Onafhankelijke, externe audit- en compliance-reviewers dragen in hoge mate bij tot meer veiligheid en efficiëntie van de interne processen en structuren via het "three lines of defence"-model.
 • Als klant profiteert u van Mollie's strikte privacybeleid. Uw gegevens worden veilig opgeslagen op Nederlandse servers, die worden bewaakt door een speciaal opgeleid NOC-team.
 • Mollie is sinds haar oprichting in 2004 voortdurend en duurzaam gegroeid. Om ervoor te zorgen dat deze ontwikkeling zich voortzet, is een raad van toezicht met gekwalificeerde financiële analisten en ondernemers aangesteld als onafhankelijk controleorgaan.

Hoe kan ik met iDEAL betalen?
Als u kiest voor de iDEAL-betaalmethode, wordt u automatisch doorgeleid naar de internetbankieromgeving van uw bankinstelling. Dit garandeert de veiligheid van de transactie:
 • Bij de kassa selecteert u eenvoudig de iDEAL-betaalmethode en voert u uw huisbankier in.
 • U wordt dan doorgestuurd naar de online bankomgeving van uw bank. Log daar veilig in met je toegangsgegevens.
 • In het invoerscherm zijn het totaal verschuldigde bedrag en andere overboekingsgegevens al ingevuld, zodat u de betaling via iDEAL alleen nog maar hoeft te bevestigen.
 • Na bevestiging van betaling wordt u teruggestuurd naar ons.
 • U ontvangt dan onmiddellijk een betalingsbevestiging. Tegelijkertijd kunnen wij onmiddellijk beginnen met de verwerking van de bestelling, aangezien de betaling gegarandeerd is.